HOME


 

 

 

JAZZZOLDERBLAD  


 OVERD(H)ONDERD  


GIGS 

 INHOUD    ARCHIEF MUSIC ARCHIEF JAZZZOLDER             

 
 
DATE PIC    
inhoud

14/11/2019      


   JASSEPOES GalleryINDEX F  opengesteld  - mededeling    
11/11/2019     

 

  KC NONA, 8 NOV : Niels & Friends : 'Spread Love or Stay Home' - verslag
10/11/2019    


    ! Picture This 2019 : week 44 = Niels Geerts
09/11/2019    
    CD NEW NOV : Jean-Paul Estiévenart : 'Strange Bird' - mededeling 
07/11/2019   


     JASSEPOES GalleryINDEX E  opengesteld  - mededeling  
         
05/11/2019     


    voorstelling nieuw concert Mechelse JaZZZolder : "Oriol Roca Trio"
 + recensie(s) vorig concert :  "VDE - Brahm trio"
03/11/2019    


    ! Picture This 2019 : week 43 = Hlib Baisha
03/11/2019   


     JASSEPOES GalleryINDEX D  opengesteld  - mededeling  
02/11/2019  
    CD NEW NOV : No Wasabi : 'No Wasabi' - mededeling
01/11/2019  
    NEW WAVE OF JAZZ - de OKTOBER RELEASES - mededeling
28/10/2019 
    Compro ORO : 'Suburban Exotica' - mededeling
23/10/2019   
    Toondist :  NEW CD-RELEASES OCTOBER 2019 - persbericht
19/10/2019 


 
    openstelling JASSEPOES Gallery (gedeeltelijk al) vanop JAZZEPOES.be - mededeling
17/10/2019


    BRAND/RAND JAZZFESTIVAL MECHELEN ,alle info - voorstelling
16/10/2019
    NΔBOU: 'HUBERT' - CD-recensie
9/10/2019


    Flat Earth Society : Celebrate ! - mededeling
5/10/2019


    Schrijf je in voor de Jazz Pitch ! #sharingiscaring - persbericht
4/10/2019
    Nieuwe EP voor N∆BOU : 'Hubert' - mededeling
festivalitis
JUN-JUL
 15/07
  GentJAZZ 2019 - festivalblad - alle nieuws  
+ concertverslagen    

 

AUG
 22/08
   jazz middelheim 2019 fEstivalblad - alle nieuws  + concertverslagen  

 
NOV-DEC
 
17/10
  BRAND/RAND 2019 ! - Festivalblad  - alle nieuws  + concertverslagen   

                                                             
         WEEKLY TWEETED IN THE WEEKEND


         
         
         
No Wasabi Jean-Paul Estiévenart  
         

'No Wasabi'
  


'Strange Bird'
  

 
CD NEW NOVEMBER
   
         
         
  info   info  
         
 

Machiel Heremans en Rebekka Van Bockstal, kortweg No Wasabi, is een experimenteel gitaarduo dat via dromerige klanken, echo’s en loops de luisteraar meesleept in hun muzikale trip. De twee gitaristen leerden elkaar kennen aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel waar ze een gedeelde passie ontwikkelden voor gitaareffecten, vrije improvisatie en compositie. Deze drie elementen worden in hun muziek dan ook verwerkt. Het eerste album van No Wasabi wordt een krachtig maar toch intiem verhaal waarbij galm een specifieke rol speelt met de kerk als opnamelocatie.

Release datum: 8/11/2019


 
 
 

Sinds 2013 biedt Jean-Paul Estiévenart ons ongekunstelde en pure muziek. Hij schrijft voor zijn trio trompet, contrabas en drums - een minimalistische formatie.

Voor zijn nieuwe project wil hij de luisteraar een ander facet van zijn werk als componist bieden. Hij omringt zichzelf met harmonische instrumenten: Nicola Andrioli aan de piano en Romain Pilon op gitaar, die de basis vormen waarop Jean-Paul zijn trompet met kracht en finesse plaatst ... Alvorens ze ook zelf overgaan tot verbluffende solo’s! Voor de ritmesectie brengt hij Nicolas Thys en Antoine Pierre samen (zij vormen ook de ritmesectie van TaxiWars en Harcsa / Gyemant kwartet). De symbiose tussen de drummer en de trompettist hoeft niet meer te worden aangetoond (Urbex, Jean-Paul Estiévenart Trio, Lorenzo Di Maio Group, ...). De muziek van het kwintet, hoewel gevulder dan die van het trio, blijft gekenmerkt door de grote muzikale kwaliteit van Estiévenart: zijn soberheid.
Zonder woorden vertelt de trompettist ons over wat hij het beste kent: zichzelf. De titels van Strange Bird navigeren door het hart van zijn leven. Ze nodigen uit ons over te geven aan de absorberende kracht van emoties, versterkt door muziek.
Het hele album is in één keer in Spanje geschreven. Dit geeft het een unieke en coherente esthetiek. Wanneer je er van begin tot eind naar luistert, krijg je de indruk dat je ondergedompeld wordt in een prachtig boek.
Dankzij de samenwerking met BOZAR kon Jean-Paul, Logan Richardson uitnodigen op enkele tracks van het album en tijdens het release concert in BOZAR te Brussel. Een paar jaar geleden hadden de twee reeds het podium gedeeld en toen merkte Estiévenaert op dat het spel van Logan “zeer oprecht is, en recht op zijn doel afgaat zoals de echte oude meesters “.

Release datum: 15/11/2019


 
 
 
         
 


     
         
         
   
     
         

 


                                   NIEUWSBLAD

     
     
 
   
     
 


 
 

 

 
 
KC NONA, vrijdag 8 November : Niels & Friends
'Spread Love or Stay Home' - albumrelease

 
     
 


 
 

 
     
 
Ramses Van den Eede : drums, percussion -Rik Lenaerts : double bass - Harmen Goossens : cello, percussion - Patrick Riguelle, lapsteel, bluesharp, percussion, vocals - Tom Kestens : guitar, vocals - Niels Geerts : electric guitar

 
     
         
     
  …een kouwe herfstavond is het als ik binnensteek bij KC NONA voor de release van Niels’ z’n allernieuwste waar die apetrots op is ook : ‘Spread Love or Stay Home’noemt het album en verkrijgbaar zowel op vinyl als op CD.

 
     
 

 
     
   Een projectrelease is het eigenlijk, bijeengeschreven door Niels en z’n Friends, een bont gezelschap van jonge getalenteerde muzikanten onder leiding van doorwinterde rot in het vak, Patrick Riguelle.


 
 

 
     
  Het is intussen een bekend concept waar Niels met een riff op gitaar inzet en de band daarop verder gaat breien, mooie invullingen neerzet op cello en lap steel.
 
     
 

 
     
  De vocals, dat zijn niet alleen de teksten van vooral Patrick maar die zingt ze ook want hola, da’s niks voor Niels, dat zingen en daar waagt die zich dan ook wijselijk niet aan.
 
     
    

 
     
  Verhaaltjes brengen in soms meeslepende melodieën, da’s wat voor hem en van start gaat die met ‘Angelique’ en daar keuvelt die eerst nog een heel verhaal rond tussen Waddeneilanden en Dijlefeesten….Da’s verder zowat het handelsmerk van Niels, die bindteksten met het hart op de tong, doodeerlijk, spontaan en grappig. Als ie meent dat hij d’er het oog op de tijd gaat bij verliezen corrigeert die zich gauw…’Ik ga m’n gitaar nemen zie en we gaan er aan beginnen…’Een radiohit scoren zoals Tom Kestens , dat zit d’er ook meteen niet in denkt-ie en met ‘Spaniël Tab’ (naar Spinal Tap) zou dat misschien niet zo lukken maar ‘Super Groove’, wat de band herneemt tijdens de bis , heeft naar mijn gevoel wél hitpotentieel. ‘Beau’, met een tekst uit een nummer van de Amerikaanse muzikant Moondog, een tekst ‘die niet noodzakelijk’ over maat Beau gaat met wie hij naar KV Mechelen ging kijken, volgt en wat later komt het titelnummer van de plaat met lyrics van Tom Kestens en die vocals gaan dan trouwens ook naar Tom die intussen, zo verneem ik, vast deel gaat uitmaken van de band. Vrouwen, da’s een ander én geliefd thema dat Niels graag aangrijpt en, als ze ook nog es behoren bij de toppers onder onze vrouwelijke contrabassisten, dan krijgen ze een eigen nummer ook zoals met ‘When Lara plays the bass (my heart beats faster)’, opgedragen aan de ons welbekende Lara Rosseel. Bassist Rik Lenaerts vanavond kan dan uitpakken met gepaste plukken aan de snaren !
 
     
 

 
     
   Het applaus is dikwijls uitbundig van een enthousiast en duidelijk gecharmeerd publiek waarin die intussen een kopstuk uit de Mechelse politiek heeft gespot. Da’s dan weer een excuus voor een volgend kort relaas over z’n stemgedrag en wat dat juist weer met de song ‘Indrani’s Spell’ te maken had, dat is me intussen ontgaan. ’Nannette’, een song voor z’,n petekindje krijgt een speelse benadering en dan komen we aan het eind van de avond met ‘Aska Me’, het eerste nummer van het voorgestelde album maar dat maakt niet uit. Hier staan er weer de lyrics op van Moondog en we krijgen er van Patrick in surplus nog het verhaal bij van deze Amerkaanse blinde muzikant/componist uit vorige eeuw, een anekdote van een telefoongesprek dat Stef Kamil Carlens (Deus, Zita Swoon…Moondog Junior !) ooit voerde vanuit Oostende met Moondog die toen in Duitsland woonde… ‘Kei goe Niels ! Dat is met je eigen woorden gezegd, wat het publiek (een 135 man, een uitverkochte zaal met zelfs extra zitjes op het podium , nog nooit gezien hier! ) er vanavond van vond en de finale ‘Street Spirit’ van Radiohead bleek de kers op de taart ! Iedereen uit het publiek ging met Niels handjes schudden achteraf en dat was wel héél duidelijk : Niels z’n Friends waren niet alleen op het podium te vinden ! Kei tof !


 
  ...

 
     
 

 
 
Winus

 
     
   
     
     
     
 
     
     
 
 
     
     
 
     
     
  NEW WAVE OF JAZZ - de OKTOBER RELEASES  
   
     
   

 
     
  
     
 
nwoj021 - BENEDICT TAYLOR & ANTON MOBIN - Close Quarters

 
     
  Benedict Taylor
viola
Anton Mobin
prepared chamber

Recorded on 4 & 5 September 2017 and mixed in 2018 by Anton Mobin at La Ferme Ta Gueule, Olivet, France. Mastered at the Sunny Side Inc. studio, Anderlecht (Belgium).
"The end result effortly straddles the lines between free improvisation, musique concrète and minimalist noise music. And even though it might sound unconventional and quite demanding without any visual aid, it is guaranteed to set both your ears and your imagination on fire." Guy Peters


 
 
nwoj022 - ANTOINE BEUGER - Now Is The Moment To Learn Hope


 
     
 
The Extradition Ensemble :

Loren Chasse
bell
Brandon Conway
classical guitar
Sage Fisher
harp
Matt Hannafin
bowed crotale
Branic Howard
bowed guitar
Evan Spacht
alto trombone

Now Is the Moment to Learn Hope was recorded and mastered by Branic Howard at the Portland Garment Factory, a woman-owned, certified zero-waste manufacturing studio in Portland, Oregon, USA. Production assistance by Robert Waldorf.

"The carefully spaced contributions of the six musicians involved dispose of traditional time pressure, leaving space for new dimensions of time and the way in which music makes the surrounding space audible " Guy Peters

 
     
 
nwoj023 - DANIEL THOMPSON & COLIN WEBSTER - Boskage

 
     
 
Daniel Thompson
acoustic guitar
Colin Webster
alto saxophone

Recorded on 15th June 2018 at Soundsavers, London by Mark Jasper.
Mixed by Dirk Serries. Mastered at the Sunny Side Inc. studio, Anderlecht (Belgium).

"Thompson and Webster excel in interaction that verges from minimalist flourishes to nervous interaction that demands the listener’s utmost concentration, testing the elasticity of their connection with a dualism that Evan Parker once described so aptly: “The last thing you need to do is rely on material that’s already fixed in your mind, but if you don’t have anything fixed in your mind, you have no starting point. That’s the central paradox, really: the more control you have, the freer you are.”" Guy Peters


 
 
nwoj024 - SERRIES/VANDERSTRAETEN/VERHOEVEN - Impetus


 
     
 
Dirk Serries
acoustic guitars
Kris Vanderstraeten
percussion
Martina Verhoeven
piano

Performed, recorded, mixed and mastered at the Sunny Side Inc. Studio, Anderlecht (Belgium) on December 16th 2018.

"With all its creaking, rustling, quacking, plucking and plonking sounds and restlessness, this album is a feast of abstraction, but listen carefully, and you will find so much more between all those awkward sounds. This is strikingly open, spontaneous and intimate music, but there’s a glue that keeps it all together. Not childish, but repeatedly childlike in its sense of wonder. With music as free as this, it is hard to put your finger on what exactly it is that makes it tick, but the explanation might be a simple one. Amidst this colorful, intricately detailed sound painting, there is the realization that these three artists speak the same language indeed. " Guy Peters


 
     
 
nwoj025 - TONUS - Segment Tones

 
     
 
Dirk Serries
soprano melodica, accordeon
Martina Verhoeven
concertina, cello
Colin Webster
clarinet, alto sax

Performed, recorded, mixed and mastered at the Sunny Side Inc. Studio, Anderlecht (Belgium) on November 24th 2018.

"Despite the low volumes, the generous use of space, the long, explorative tones and surprisingly subtle harmonies, the subdued and intimate music on Segment Tones (and other related albums) keeps the flame of dissent burning. Just as the clattering of rambunctious free jazz can be regarded as a tumultuous answer to political provocations and general madness, the minimalist means of this album are as determined in their refusal to comply. While all these droning textures and unusual techniques might sound like a concentrated private affair, bundled together they also turn into an act of resistance, showing there is an alternative to greed, rancor and prejudice, and also to fear and uncertainty. This might be a ‘small’ release on a little DIY- label from Belgium (of all places), but it represents a larger world of possibilities. " Guy Peters

 
     
 
nwoj026 - ASMUS TIETCHENS & DIRK SERRIES - Air

 
     
 
Asmus Tietchens
treatments
Dirk Serries
clarinet, melodica, concertina, accordeon, harmonica

Sources performed and recorded in October 2018 by Dirk Serries.
Treatments by Asmus Tietchens. Recorded, mixed and mastered at Audiplex Studio E, Hamburg.

"This collaboration is different, given the successive production phases, but it is no less interesting. Apart from the matter of trust (both artists need to rely on each other’s sound judgement), there is always the question of who inspires who to what. The path towards a result turns this combination of sources and treatments into something
entirely new. Tietchens might have the last word (or so you would think), but even then his partner co-decides what happens. It is a discussion that took place with delay, but still remains, in effect, a discussion, about starting points, decision-making, reciprocity and maybe also the music of chance." Guy Peters


 
     
 
nwoj027 - ANTOINE BEUGER - traces of eternity : of what is yet to be

 
     
 
Dante Boon
piano

Performed, recorded, mixed and mastered at the Sunny Side Inc. studio, Anderlecht (Belgium). Recording : May 26th, 2019.

"traces of eternity: of what is yet to be lacks the volume, density and speed of what we usually associate with radical music, but its sheer purity is just that: music that demands to be experienced with unconditional and total commitment. " Guy Peters

 
     
 
MORE CONCERTS

 
     
 
DIRK SERRIES SOLO AMBIENT
02.11.19 - Taping Policies fundraiser (Geel, B)

DIRK SERRIES & COLIN WEBSTER
15.11.19 - At The Well (Bristol, UK)
MARTIN VERHOEVEN & DIRK SERRIES
23 & 24.11.19 – Ooch Festival (Amsterdam, NL)

KODIAN TRIO
16.11.19 – Electrowerkz (London, UK)

COLIN WEBSTER & DANIEL THOMPSON + DIRK SERRIES
08.11.19 - Den Hopsack (Antwerpen, B)
09.11.19 - Jazzblazzt (Bocholt, B)

IMPETUS GROUP
17.11.19 - Hundred Years Gallery (London, UK)

ALAN WILKINSON/STEVE NOBLE/JOHN EDWARDS/DIRK SERRIES
30.11.19 – Jazzblazzt (Neeritter, NL)
01.12.19 – Parazzar (Brugge, B)

RODRIGO AMADO & DIRK SERRIES
05.12.19 - De Ruimte (Amsterdam, NL) + Amado/Govaert/Serries/Stadhouders
06.12.19 - Pitboel Theater (Sittard, NL) Jazzblazzt presents + Martina Verhoeven
07.12.19 - Guy Peters' Living Room Concert Series (Geraardsbergen, B)
08.12.19 - ABsalon (Brussels, B) Sound In Motion presents + Gabbro

 
     
     
     
 
     
     
 
 
     
     
 
   
 Creative and Improvised Music from the Netherlands

 
     
  new CD-releases - OCTOBER 2019

 
       

 
     
     
     
 
     
     
 
 
     
     
 
   
 
 
     
 
16/10/2019: Jazz & The City, Salzburg, (A), Best Of
23/10/2019: Belgrade Jazz Festival (SRB), Best Of
29/10/2019: University of Calgary, (CA), Best Of
30/10/2019: University of Calgary, (CA), SS Belgenland + The Oyster Princess
01/11/2019: Earshot Jazz Festival, Seattle (US), Best Of
02/11/2019: Modulus Festival, Vancouver, (CA), The Oyster Princess
03/11/2019: Modulus Festival (CA), Best Of. In memory of Ken Pickering, Coastal Jazz
05/11/2019: Freight & Salvage, Berkeley, SF (US), Best Of
06/11/2019: REDCAT, Los Angeles (US), Hearsee + The Oyster Princess
08/11/2019: AFI Silver Theater, Washington (US), The Oyster Princess
16/11/2019: Vilnius Mama Jazz, (LT), Best Of
22/11/2019: Paradox i.s.m. De Nieuwe Vorst, Tilburg (NL), SS Belgenland + The Oyster Princess
29/11/2019: deSingel, Antwerp (B), SS Belgenland + The Oyster Princess
30/11/2019: De Grote Post, Ostend (B), The Oyster Princess (Fair Saturday, in favor of 0.666)
13/12/2019: Willem Twee toonzaal, ’s Hertogenbosch, (NL), SS Belgenland + The Oyster Princess
18/01/2020: De Handelsbeurs, Gent (B), The Oyster Princess

 
     
 
     
 
 
     
 
   
     
                                                                                        
     
 

- persbericht -


 
     
 

 
     
 


Hey Daar,

 
  Zoals elk jaar slaan Amplo en Poppunt de handen in elkaar voor de befaamde Pitch Sessies. Ben je beginnend muzikant? Dan is dit echt iets voor jou! Of ken je iemand die aan de beschrijving voldoet? #sharingiscaring


 
     
WHUT?

     
  De Jazz Pitch, dat is een soort blind date tussen muzikanten en muziekprofessionals. Je krijgt er coaching, feedback en de kans om een gig te scoren in de venue waar je te gast bent. De professionals van dienst zijn: Maaike Wuyts (Aubergine Artist Management), Wim Wabbes (programmator Handelsbeurs), team Popadvies van Poppunt en één van onze Amplo consulenten. Een dreamteam om al jouw artistieke en zakelijke vragen op af te vuren !  
     
  WHO?

 
     
  In 2006 besliste Maaike Wuyts haar eigen managementkantoor ‘Aubergine Artist Management’ op te richten. Het was het eerste alternatieve managementkantoor voor jazzmuziek & beyond. Fabrizio Cassol vroeg haar te werken voor zijn jazztrio Aka Moon en al snel kwamen ook Kris Defoort, Teun Verbruggen, De Beren Gieren, BRZZVLL, LABtrio, ESINAM, N∆BOU, Echoes of Zoo, Antoine Pierre, Jean-Paul Estiévenart, en Lynn Cassiers erbij.
Wim Wabbes is programmator en artistiek directeur van de Handelsbeurs. Na 25 jaar als muziekprogrammator bij Vooruit verhuisde hij in 2013 naar de Handelsbeurs waar hij de artistieke lijnen uittekent en een breed programma in klassiek en andere genres voorziet.


 
     
  INSCHRIJVEN?

 
     
  1. Schrijf je in voor deze Jazz Pitch via deze link.
2. Stuur je beste 3 songs in.
3. Op basis van je motivatie en muziek selecteren Maaike en Wim drie artiesten die worden uitgenodigd voor een kweetnieoewaardevolle coachingsessie op maandagavond 4 november om 19u in de Handelsbeurs (Gent).
4. Eén van de drie bands krijgt een door Amplo betaald optreden cadeau (op een datum in te plannen in samenspraak met de programmator)!

Succes en tot dan !


 
     
 
Lize Colson
Medewerker Folk, Jazz & Wereldmuziek

 
     
     
     
 
     
 

                                   CD NEW OKTOBER
       
       
N∆BOU   Compro Oro  
       
     

'Hubert'
 

 
'Suburban Exotica'
 

 
       
         
       
info   info  
        


       
N∆BOU rijmt een akoestisch bandgeluid met een vaag elektronisch randje. N∆BOU flirt met en zoekt naar krachtige, verhalen vertellende muziek met een vleugje groove.
Met de originele bezetting van trombone, elektrische gitaar, contrabas en drums zorgt dit kwartet voor een verfrissende geluid in het jazzlandschap. Claerhout's composities weerspiegelen de verschillende invloeden die ze meekreeg in haar opleiding aan Codarts in Rotterdam en the Royal Academy of Music in London, alsook invloeden uit haar jeugdjaren van R&B tot opera en franse chanson.
Deze eerste EP geeft een mooie staalkaart voor wat het kwartet N∆BOU voor ons in petto heeft: een verassend parcours met gedurfde muzikale keuzes. Een sterk samenspel waarin er voldoende aandacht blijft voor individuele accenten. Een up-tempo groove afgewisseld met contemplatieve melancholische melodieën.
Een eigen stem binnen het Belgische jazzlandschap, met originele bezetting en sterke eigen signatuur!
Release datum: 04/10/2019 

  A Twang-American, psychedelic underground road trip to Africa, the Middle East and the Americas.

In 2015 lanceerde het Gentse latin jazz collectief Compro Oro de bijzonder aanstekelijke debuutplaat Transatlantic. Met 'Bombarda' leverde Compro Oro een vierledig meesterwerkje af waarin de band nog dieper graaft in muzikale tradities uit diverse windstreken, deze vervolgens injecteert met een goeie scheut op de heupen werkende grooves en ze hult in een psychedelisch jasje.
Op het nieuwe album 'Suburban Exotica', dat in oktober 2019 op Sdban Ultra verschijnt, gaat de band nog een stap verder en voegt Compro Oro geluiden van het Midden-Oosten toe aan de mix. Het album is geproduceerd door toetsenist Dijf Sanders. Speciale gast Joachim Cooder - zoon van levende legende Ry Cooder - serveert percussie en zijn met effecten beladen elektrische mbira.
Invloeden: Cal Tjader, Marc Ribot, Mulatu Astatke, Sly & Robbie

Release datum: 18/10/2019 

 
       
    "Psychedelica met een jazztoets of jazz met een psychedelische toets. Die van Compro Oro kunnen er wat van." - Eigen Kweek, Studio Brussel

"Authenticity takes a backseat to shadowy pleasures. There’s darkness on the edge of the township, and the wheels come off at some point in nearly every track." Bandcamp - Album of The Day

"On this album, Compro Oro offer wild, profound and uncanny flavours that explore the best of Afro-Cuban music and jazz-tinged psychedelia. Suburban Exotica features drummer, keyboardist and percussionist Joachim Cooder, son of guitar legend Ry Cooder."
Echoes And Dust

"Tropischer dan Compro Oro tref je bands niet aan in de Belgische jazzscene van vandaag. Het Gentse collectief fuseert klanken uit de afrobeat, ethiojazz, salsa, psychedelica en wat niet meer aan groovy eigenzinnigheid tot een pittig geheel." Indiestyle

"Op “Rastapopoulos” laat Compro Oro ons horen dat ze hun muziek vol contrast en een onstuitbare creativiteit kunnen vullen, maar toch nog als een geoliede machine kunnen klinken. De single begint vredig en mystiek met het prachtig vibrafoonspel van Wim Segers, maar al snel valt de rest van de band in met kleurrijke motieven uit verre landen."Dansende Beren

"Met een mix van latin, Afro-Cubaanse muziek, jazz en psychedelica weet Compro Oro moeiteloos tien nummers lang te boeien."  daMusic 
 
       
  JAZZEPOES RECENSIE  


 

CONCERTS

 
CONCERTS

 
       

13.09.19 - Jazzzolder, Mechelen (BE) review

03.10.19 - De Nieuwe Vrede, Antwerpen (BE)

05.10.19 - Jazz Wilrijk, Wilrijk (BE)

09.10.19 - Pand A, Kortrijk (BE)

11.10.19 - Jazzontsporing, Harelbeke (BE)

08.12.19 - Jazzy Sunday, Deinze (BE)

     
       
 
     

 

 

 

 ©  JAZZEPOES 2019

 

 

 

up again !

 

 

 

HOME