HOME


Archief JaZZZolderProgramma JaZZZZolder


        

JaZZZolder zit wellicht nu op z'n 'definitieve?' nieuwe locatie, 'het Predikheren', G. De Stassartstraat Mechelen, Mandela zaal.

 

 


Bezoek ook eens:   de Youtube webstek van de JAZZZOLDER !  , je (her)beleeft er ook optredens  van  op de oude JaZZZolder(s) !

FULL JAZZEPOES JAZZZOLDER ARCHIEF


voor het volledige JaZZZolder-archief click  hierboven de tab

  
 
Voor de jazzzolderconcerten kan je tickets bestellen via de webshop jazzzolder

 


Volgende JaZZZolder Concert


  


 

 

 

   
     
    
    
 

Vrijdag 24 Mei 2024    concert 1 19:30 - concert 2  21:15 hr

 
 

 


Herak-Bulatkin Quartet

 
   
 Miro Herak: vibrafoon/composities
Daniel Bulatkin: piano/toetsen/composities
Johannes Fend: bas
Martin Hafizi: drums


 


 
    
 

 

 

 

Een opwindende samensmelting van vier verschillende muzikale stemmen die floreren in de levendige Nederlandse muziekscene.
Mede geleid door het wonderbaarlijke jonge talent DaniŽl Bulatkin, aan de piano en de toetsen, weeft dit kwartet een tapijt van muzikale innovatie. Samen met de formidabele en inventieve ritmesectie met Johannes Fend en de dynamische Martin Hafizi belooft het Herak/Bulatkin Quartet een ongeŽvenaarde muzikale reis.
Het Herak/Bulatkin Quartet haalt inspiratie uit een breed scala aan invloeden, met originele composities die hun diepe verbondenheid met het Slavische erfgoed en Midden-Oost-Europese volksmuziek weerspiegelen. Deze culturele versmelting strekt zich uit tot op het gebied van geÔmproviseerde muziek, hedendaagse composities en de steeds evoluerende taal van de jazz.
Het repertoire van het kwartet is een viering van ritmische vrijheid en naadloze interactie, waardoor een sonisch landschap ontstaat dat zowel rijk als dynamisch is. Hun optredens zijn een uitnodiging om de kruispunten van traditie en innovatie te verkennen, waarbij elke noot een verhaal vertelt dat diep geworteld is in erfgoed en toch moedig de toekomst omarmt.

 
 

 
  
                       
   
   

 

 

 

 

 

  


 
   
    
    


                    
 
 
    

zie in het archief graag voor de vroegere JaZZZolderse concerten, info en reviews ...    
   
     
 
   


            

                                    

 

 

 

 

  © 2024 JAZZEPOES

 

 

 

up again !

 

 

 

HOME